Iserv Computing AS

Iserv Computing AS har siden oppstarten i 2010 levert IT-Driftstjenester og utviklingstjenester til små og store selskaper. Med bakgrunn i kunders etterspørsel etter ulike tjenester og driftsløsninger, og økt satsning på Skyteknologi har Iserv over tid bygget opp en en IT-Drifts- og Skyplattform som tilbyr Driftstjenenster, Skytjenester og Mobiltjenester fra en plattform.  Iserv tilbyr nå våre kunder en komplett Multitjeneste løsning levert fra en plattform til en fast pris per måned.

Iserv har i den senere tid satset mer på mobiltjenester som en integrert del av vår plattformtjeneste. Som et ledd i denne satsningen er Iserv tilknyttet Mobit kjeden for å bli en del av et større økosystem innen mobile tjenester og løsninger.

Iserv leverer og utvikler Skytjenester fra vår plattform mot ulike Skyteknologier. Mange av våre utviklings- og digitaliseringsprosjekt mot kunder er bygget opp rundt Microsoft 365 og Dynamics 365 Skyløsninger. Det har resultert i utvikling av løsninger, verktøy og rammeverk pakket inn i utviklingstjenesten 365 Integrerte Skytjenester som benyttes av kunder i digitaliseringsprosjekt.

Større utviklingsprosjekter har også resultert i Skyprodukter for ulike bransjer. Iserv leverer Skyløsningen Shipping Online på Microsoft sin Skyteknologi og bruk av 365 Integrerte Skytjenester. Shipping Online er et Skipsmeglersystem som benyttes av store og små skipsmeglerselskap. BIO 3000 er et annet produkt som benytter kunstig intelligens teknologi for biomassemåling og telling av fisk . Løsningen er levert på en Linux plattform med verktøy som TensorFlow, Node.JS, REACT og OpenCV. Løsningen benyttes i dag av flere store oppdrettselskap.

Bruk av Skyteknologi har endret måten utviklingsteam bygger og leverer skyløsninger på. Iserv sitt utviklingsmiljø benytter prosjektmetodikken Agile sammen med DevOps practice i utvikling og leveranser av Skytjenestener.

Iserv opplever i dag en større etterspørsel etter våre tjenester hvor vi kan levere kundeløsninger innenfor et stort spekter av tjenester. Tjenestene leveres fra en plattformløsning og et kontaktpunkt. Våre driftssystemer overvåker tjenestene  og vår Kunderservice bistår med support helt ut til endeutstyret.

 

Du finner våre hjemmesider her.