Instinct Flekkefjord

Trening for alle

Instinct Flekkefjord er ditt lokale treningssenter, med stor variasjon i tilbudet. Vi tilbyr individuell oppfølging i forhold til fysioterapi  gjennom Slippen Fysioterapi, og personlig trening og kostholdsveiledning gjennom Cecilie Kongevold. I tillegg har vi dyktige instruktører og en meget variert og bred timeplan for gruppetreninger. Vi er i dag tolv ansatte og fem selvstendig næringsdrivende. Senteret er døgnåpent, hele året for medlemmer.

Kompetanse i alle ledd

På senteret er vi to fysioterapeuter og alle våre instruktører har lang erfaring innenfor trening, kosthold eller gruppetrening. Alle vi som jobber ved senteret skal sørge for å gi deg et helhetlig, profesjonelt og kvalitetssikret tilbud. Her har vi trening for alle! (OBS: Nedre aldersgrense er fra det året man fyller 15. Ved innmelding av ungdom under 18 år må foresatte signere kontrakt).

Fasiliteter

Vi har totalt ca. 450 m2 med treningssenter inkludert dusjmuligheter, handikap wc, vanlig wc, gruppetreningssal på ca. 120 m2 og en flott utstyrspark. Utstyret er av høy internasjonal kvalitet bestående av flere forskjellige styrke og kondisjonsapparater.

Vi ønsker og være en viktig støttespiller for å fremme den mentale og fysiske helsetilstanden gjennom å påvirke til en sunnere livsstil. Her vil vi med våre lokaler, kunnskap og ekspertise kunne tilby individuell oppfølging av den enkelte, gruppetimer og ulike bedriftstilbud, kurs etc.

Helsefremmende fysisk aktivitet gir økt overskudd, virker positivt på humøret, og er en fin mulighet til sosialt samvær. Trening gir store helsegevinster i form av redusert sykdomsrisiko, bedre funksjonsnivå og økt arbeidskapasitet. Vi tilpasser også såler for korrigering av fotfeilstillinger. Friske og sunne mennesker yter mer!

Du kan lese mer om oss her

VELKOMMEN TIL OSS

Standard 449,-  / Bedrift/Student/Honnør 399,- / Ungdom 299,-  Pris pr.mnd med løpende avtalegirotrekk.